Triton verliest opnieuw

  Sport

PUTTEN - Het is de waterpolomannen van Triton afgelopen zaterdag niet gelukt om de thuiswinst te pakken tegen promovendus DWV uit Doesburg.

In een eenzijdige wedstrijd waarbij Triton vanaf het eerste moment de onderliggende partij was speelde de thuisploeg grote delen van de wedstrijd wederom tegen zichzelf en is momenteel de mentale weerbaarheid ver te zoeken in het Puttense kamp.

Al in de eerste periode liep Triton tegen onnodige doelpunten aan door gemaakte afspraken niet na te komen. Er werd de tegenstander veel te veel vrijheid gegeven en was het op die manier DWV wat regelmatig vrij kon aanleggen voor schietkansen. De toon was daarmee ook gezet voor de rest van de wedstrijd. DWV werd geen strobreed in de weg gelegd en werden de doelkansen vakkundig om de oren van de hulpeloze doelman Kras gegooid. Aanvallend kon Triton onvoldoende potten breken om zich echt in de wedstrijd te knokken.

In het vervolg van de wedstrijd waren de bezoekers op alle fronten scherper, sterker en slimmer waardoor op een ruime 6-15 nederlaag werd geeindigd.
Volgende week wacht de laatste kans voor Triton om nog uitzicht te houden op handhaving. In een heuse derby tegen Flevo is het beide ploegen er alles aan gelegen punten te pakken. De wedstrijd begint om 18.15 uur, de toegang is gratis.

Meer berichten