Foto: Millie

Column; Wat is belangrijk in Putten?

Ik maak me steeds meer zorgen over de koers die de coalitie, Wij Putten, ChristenUnie en SGP blijft voeren.

De tamtam over meer bomen, gratis bomen voor een ieder, het vooruit willen lopen om voor de troepen uit, nu al, een duurzaam Putten te willen zijn.... En in Den Haag is het al niet veel anders. Het braafste jongetje van de klas in Europa ten kostte van Nederlandse burgers. En het gaat maar door, ook in Putten dus.

Hou eens op over die bomen. Hou eens op met al die berichten op twitter door mensen met hun gesubsidieerde zakenauto van het merk Tesla die je een schuldcomplex aanpraten, omdat je een Tesla niet kunt betalen en het dan beter is om op de fiets te gaan. Het zijn vaak dezelfde personen die er zelf warmpjes bijzitten. Links lullen, maar rechts vullen. De ouderen kennen vast deze uitdrukking nog wel uit het (socialistische) verleden.

Doe maar gewoon en wacht nou eens rustig af wat ze nu in Den Haag echt willen. Hier in Putten wil Gemeentebelangen een nieuwe woonwijk en geen jaarlijkse intakegesprekken om hulp te krijgen. Ook wil Gemeentebelangen een rondweg om Putten, want de doorgaande wegen staan in de ochtend en avond steeds meer vast. En hun zorg om nog meer arbeidsmigranten te gaan huisvesten? Hou eens op Wij Putten, ChristenUnie en SGP! 'Heb eerst eens de zorg om onze eigen Puttenaren'!

Deze week vertelt de fractievoorzitter van Gemeentebelangen, Robin Hoogendijk, ook wat hem bezighoudt. Reageren? Stuur dan een e-mail naar redactie.pwb@persgroep.nl of laat een berichtje achter op www.puttensweekblad.nl.

Meer berichten