Julia Ruiter met haar pony Caramac
Julia Ruiter met haar pony Caramac (Foto: Merel)

Zilveren Cap springwedstrijd bij PPC de Liliputters

PUTTEN - Afgelopen weekend was er weer de jaarlijkse Zilveren Cap concours, waarbij vele ponyruiters uit de regio aan deelnamen. Van PPC de Liliputters behaalde in de klasse BB/D Julia Ruiter met haar pony Caramac een 1e prijs. In de klasse B/C won Brigitte Backelandt een 3e prijs ( progressief) met Dancing Mexx. Indy van Bloemendaal een 3e prijs (klassiek) met haar pony Loïs. In de klasse B/D behaalde Sophie de Jong een 1e prijs met haar pony Qualiti Time. Julia Ruiter werd 4e met haar pony Caramac. En Larissa Geurtsen, won een 6e prijs met haar pony Ghita. In het L/ DE won Roselle Florijn een 5e en 6e prijs met Crack, en Robina Hemmes een mooie 1e prijs met Mithrill. In de klasse M behaalde Eline Bosch een 4e en een 3e prijs met haar pony Carlando.

Voor de finale hadden zich gekwalificeerd:

Brigitte Backelandt, Indy van Bloemendaal, Sophie de Jong, Larissa Geurtsen, Roselle Florijn, Robina Hemmes en Eline Bosch.

Sophie de Jong behaalde in de finale een mooie 2e plaats met haar pony Qualiti Time in de cat. B. En Brigitte Backelandt behaalde een 4e plaats in de cat. B met Dancing Mexx.

Meer berichten