Lions gaan in 2020 Zonnebloem Putten steunen

PUTTEN - De leden van de Lions club Putten Arkemheen hebben ingestemd om in 2020 een sponsorbijdrage te geven aan de Zonnebloem afdeling Putten.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Zij zetten zich in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Deze doelgroep komt vanwege hun beperking weinig buiten de deur. Ook de sociale contacten zijn vaak minder. De Zonnebloem biedt ze eenmaal in de twee maanden een gezellige middag aan. Dit kan een muziek- of spelletjesmiddag zijn of er wordt een gastspreker uitgenodigd. Ook gaan de vrijwilligers bij de mensen op bezoek. Deze bezoeken vinden ongeveer om de drie weken plaats. De mensen die worden bezocht, zijn gekoppeld aan de steeds dezelfde vrijwilligers van de Zonnebloem.

De activiteiten van de Zonnebloem sluiten aan bij de doelstelling van de Lions Putten Arkemheen om meer voor de lokale gemeenschap te doen.

Om de schenking aan de Zonnebloem financieel mogelijk te maken organiseert De Lions Putten Arkemheen een jaarlijkse toertocht voor bijzondere en klassieke auto's. De opbrengst hiervan wordt geschonken aan goede doelen die elk jaar opnieuw worden gekozen.

Meer berichten