lego creaties
lego creaties (Foto: E v.d Bor)

Puttense Modelbouw Dag 2019

PUTTEN - De Puttense Modelbouw Dag wordt op zaterdag 12 oktober voor de zevende keer gehouden. Deze Modelbouw dag die in 2013 voor het eerst plaatsvond, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar jongeren en ouderen kunnen kennis maken met Modelbouw.

Door het laten zien en demonstreren van deze leuke en veelzijdige hobby hopen we evenals voorgaande jaren er weer een leuke dag van te maken.

Te zien zijn onder andere papieren modellen, Warehammer modelbouw, technisch Lego, model vrachtwagens, scheepsmotoren, modeltreinen, houten boten waaronder de historische vereniging uit Bunschoten en natuurlijk plastic modelbouw, maar er zijn dit jaar ook meerdere elektrische treinen.

Tevens zijn er plastic kits en bouwdozen te koop voor als u het zelf eens wilt proberen.

Kortom veel te zien en te beleven en verassend voor iedereen daar mag u op rekenen!

En natuurlijk zal er ook dit jaar weer gelegenheid zijn om een bakje koffie of limonade te nuttigen met wat lekkers erbij, of om gewoon even een praatje met elkaar te maken. En bent u uitgekeken dan ligt het mooie centrum van Putten op loopafstand. Kortom wilt u zelf of met uw kinderen er even tussenuit voor een leuk evenement dan bent u op 12 oktober van 10.00 uur tot 16.00 weer van harte welkom in 't Voorhuys aan de Voorthuizerstraat 14 in Putten voor de zevende editie van de Puttense Modelbouw Dag.

Graag tot dan!

Meer berichten