Merel Fleischeuer
Merel Fleischeuer (Foto: Merel)

Merel's Musicals opent haar deuren

PUTTEN - Merel Fleischeuer geeft musicalles aan kinderen van 4 tot 7 jaar. De lessen vinden plaats op de zaterdagochtend in de Gabrielschool. Binnenkort starten de lessen weer.

"In juni 2018 ben ik afgestudeerd aan de Song & Dance Academie in Zwolle. Ik heb drie jaar lang met plezier musical gestudeerd, maar nu is het tijd dat ik musicalles mag gaan geven. Er wordt vaker musicalles gegeven, maar niet aan kinderen vanaf 4 jaar omdat ze nog vrij jong zijn. Hier wil ik verandering in brengen. Ik vind dat jonge kinderen een kans moeten krijgen om hun talent te kunnen ontwikkelen. Hier hoop ik in mee te mogen helpen", legt Merel uit. "Mijn musicallessen vinden plaats op de zaterdagochtend in de Gabrielschool in Putten (Kelnarij). Kinderen van 4 tot 5 jaar krijgen les van 10.00 uur tot 11.00 uur. Kinderen van 6 tot 7 jaar krijgen les van 11.15 uur tot 12.15 uur. We werken toe aan een kleine presentatie waarbij familie en vrienden zijn uitgenodigd."

De lessen starten op zaterdag 5 oktober 2019. "Naast de musicallessen die ik aanbied, geef ik ook privé zangles en pianoles aan kinderen van 7 tot 18 jaar. Deze lessen duren 30 minuten of 60 minuten. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden voor een gratis proefles. De datum zullen wij dan samen bespreken."

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.merelsmusicals.nl of stuur een mailtje naar merel@merelsmusicals.nl.

Meer berichten