Foto: Rood-wit

20 en 24 augustus Cor Meiling voetbal toernooi

Op dinsdag 20 en zaterdag 24 augustus wordt er het Cor Meiling voetbal toernooi. Deelnemende verenigingen EFC 58 uit Ermelo, vv Stroe uit Stroe, Terschuurseboys uit Terschuur, Rood-Wit 58 uit Putten. Op dinsdag worden er twee wedstrijden aanvang 19.30 uur en zaterdag ook twee wedstrijden aanvang 14.30 uur. Op zaterdag is er rond 17.00 uur de prijs uitreiking.

DE TOEGANG OP BEIDE DAGEN IS GRATIS.

Als een toernooi de naam van een persoon krijgt is het meestal zo dat de persoon is overleden. Ook Cor is niet meer onder ons, Cor was een vent die bij rood-wit diverse functie heeft bekleed van bestuurslid tot leider van diverse elftallen hij trok de kar als er op het sportpark onderhoud gepleegd moest worden ook dan was Cor er met zijn rood-wit vrienden van de partij zodat het sportpark er weer netjes bij lag. Zo zullen wij bij rood-wit, Cor altijd dankbaar zijn voor alles wat hij bij de club heeft gedaan.

Ook voor de supporters is het weer het begin van het nieuwe seizoen. Veel nieuwe gezichten zowel in het veld als in de staf. Trainer Albert van Nijhuis, ASS-trainer Marcel Kamphuis, Simonne Harmsen gaat de verzorging op zich nemen. We hopen op een mooi en een sportief toernooi.

Tot ziens op 20 en 24 augustus.

Meer berichten