Acrobatiek theater Boeksoep tijdens KIEK es Putten in Winkelcentrum Putten
Acrobatiek theater Boeksoep tijdens KIEK es Putten in Winkelcentrum Putten (Foto: Creativecreatures.be)

KIES es Putten!

Straatacts, acrobatiek theater, kunstenaars en livemuziek is een kleine greep uit het aanbod van wat u kan tegen komen tijdens KIEK es Putten op zaterdag 10 augustus. Dit evenement wordt voor het eerst georganiseerd in Winkelcentrum Putten en beloofd een waar spektakel te worden.

Vele kunstenaars zullen tijdens het evenement hun technieken en hun werk laten zien. Ook is er de mogelijkheid om je eigen kunstwerk te schilderen en worden er diverse workshops en demonstraties gegeven waarbij je soms ook zelf aan de slag kan gaan.

Midden in het gezellige dorp wordt een podium opgebouwd waar o.a. de plaatselijk band Ned Need zal optreden met heerlijke covers. Er tegenover vindt een knusse kunstmarkt plaats met prachtige kunstobjecten en demonstraties.

Al slenterend door de winkelstraten kun je zomaar de ‘laatste der drakenhoeders’ tegen het lijf lopen. Hij is op pad met een uitgestorven gewaand, maar springlevend en vuurspuwend drakenskelet.

Heb jij ooit Boeksoep geproefd? Ken jij iemand die kan vliegen? Wordt een kikker een prins als je hem kust? Fullstop brengt de wereld van boeken tot leven door middel van circus, muziek, theater en dans. Het resultaat is een heerlijke soep van al je lievelingspersonages.

Kom een kijkje nemen bij HoutTerug naar de Malle Kwast en bewonder de woodcarvers die met de kettingzaag mooie sculpturen maken. Het is ook mogelijk om zelf het carven eens te ervaren. LaCulina geeft een demonstratie foodstyling & carving waarbij groente en fruit ware kunstwerkjes worden. Zelf proberen mag ook!

En alsof dat nog niet alles was. Al deze activiteiten en voorstellingen zijn gratis toegankelijk!

Het volledige programma met plattegrond is te vinden op www.winkelcentrumputten.nl en zal tijdens het evenement verspreid worden en verkrijgbaar zijn bij de verschillende stands.

KIEK es Putten vindt plaats in Winkelcentrum Putten tussen 13.00 uur en 17.00 uur op zaterdag 10 augustus.

KIEK es Putten wordt georganiseerd door Cultuurkust en VVV Putten+ in opdracht van Winkelcentrum Putten.

Meer berichten