Kermis
Kermis (Foto: Nico)

Er is weer kermis in Putten!

PUTTEN - Ook dit jaar worden de Puttenaren en vakantiegangers weer opgezocht met de kermis. De kermis staat er van donderdag 1 augustus t/m zaterdag 10 augustus. Let op: op zondag gesloten!

Waar veel kermissen verdwijnen, zoals Ermelo, komt de kermis in Putten dit jaar met drie nieuwe attracties. Best speciaal dachten wij zo. De kermis in Putten wordt elk jaar een stukje groter. Ook dit jaar is aan iedereen gedacht, de kleintjes, jongeren en ook ouders en grootouders kunnen zich vermaken.

Zo kunt u dit jaar op avontuur met de hele familie in het fun house. Het fun house is dit jaar groter gemaakt en heeft een geheel nieuw parcours. Gegarandeerd pret voor iedereen. Voor degenen die van snelheid houden zijn dit jaar de bank en zweefmolen aanraders. Voor de lekkerste trek zijn er oliebollen, suikerspinnen, churros en andere lekkernijen.

Dit jaar staat er weer een gevarieerde kermis voor alle leeftijden. Met allerlei verschillende attracties, spelletjes en automatenspelen. Beide donderdagen zijn eurodag, dat houdt in: alle attracties voor slechts €1,-.

Waar: Halvinkhuizerweg
Wanneer: 1 t/m 10 augustus
Promoties: beide donderdagen eurodagen

Meer berichten