Het evenemententerrein
Het evenemententerrein (Foto: Rini's Dronefotografie)

Top machines in actie bij de Total Agri Beachpull

Organisatie Beachpull

PUTTEN - Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli is het zover: de absolute topmachines van truck en tractor pulling uit Nederland en Europa komen in actie aan Strand Nulde in Putten.

Een weekend waarin er voor jong en oud continue wat te zien en te beleven is. Geniet vanaf de tribune van het motorische spektakel en de spannende competities tijdens de wedstrijden. Beachpull is een groots tractor pulling evenement dat eenmaal per jaar in Putten gehouden wordt.

Tractor pulling is een motorische sport waarin de meest krachtige machines met elkaar de strijd aangaan om een sleepwagen over een zover mogelijke afstand te verplaatsen. De deelnemers zijn zeer professioneel met hun sport bezig. Binnen de NTTO (de Nederlandse Truck en Tractor pulling Organisatie) rijden de tractoren in verschillende klassen met indelingen naar gewicht en vermogen. Deelnemers moeten voldoen aan de voor die specifieke klasse geldende regels en technische eisen of beperkingen.

Naast het sportieve aspect is er daarnaast de nodige ruimte voor vermaak in de vorm van interessante kramen met speciale aanbiedingen, het kinderplein en een swingende after party op beide avonden. Zin in een hapje en een drankje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Een bezoek aan de tractor pulling wedstrijd Beachpull Putten is een compleet dagje uit.

Tijdens de 19e editie van de Beachpull zal er wederom een feesttent aanwezig zijn op het evenemententerrein. De muzikale aanvulling van de Beachpull bestaat ook dit jaar weer uit gave artiesten. Op ''Farmer Friday'' warmt de Puttense band BDM de bezoekers op met een knallende drive-in show. De hoofdact op vrijdagavond is dit jaar de Normaal tribute band HAKVIOLEN. Ook op ''Saturday party day'' zal BDM de aftrap in de feesttent verzorgen. Daarna wordt het één groot feest met de Party Criminals, ''als te gek niet gek genoeg is''! Na een dagje zon, zee en ronkende motoren een knallende after party meemaken? Kom dan naar de feesttent op het Evenemententerrein van Strand Nulde aan de Strandboulevard.

Meer berichten