Kookwinkel La Culina viert jubileum met culinaire hoogstandjes

PUTTEN - Jubilerende Yvon Strooker (48) van Kookwinkel La Culina lanceert 12.5-jarig jubileum met culinaire hoogstandjes.

De kookprofessional liet Michelin Sterrenkoks in haar winkel koken, ontwikkelde Hagelpasta en maakte naam in TV-programma’s. Vorig jaar verhuisde Yvon van een kleinere winkel in de Kerkstraat naar een spectaculaire Kookwinkel op nummer 17, waar Gelderland haar weet te vinden.

Met dit jubileum, dat wordt gevierd van 11 juni tot en met 15 juni in La Culina aan de Kerkstraat, start Yvon een reeks culinaire kookdemonstraties. Bezoekers kunnen daarbij een goodiebag en cadeautjes ontvangen en er kan ook een mooie prijs met een “Culinaire Win-Actie” worden gewonnen.

Op de vraag aan Yvon, of er meer culinaire verrassingen volgen, antwoord ze: “Jazeker, Gelderland is een enthousiaste kook en bak provincie. Daarom gaan we bij voldoende belangstelling top-koks uitnodigen. Hierbij zijn hobbykoks welkom die zich culinair kunnen uitleven. Daar kijk ik erg naar uit."

"Putten gaat een culinair centrum worden”, vult Yvon glimlachend aan.

 

Meer berichten