Kom je ontdekken waar dit pad je brengt?
Kom je ontdekken waar dit pad je brengt? (Foto: P. van de Kamp)

Onontdekte plaatsen in het buitengebied verkennen!

PUTTEN - De Ventoux3 wandeltocht vindt plaats op zaterdag 18 mei. Wandelaars die zich hiervoor opgeven steunen ook meteen een goed doel.

Verschillende boeren hebben eenmalig hun land opengesteld voor deze unieke wandeltocht. Deze wandeling brengt wandelaars door de mooiste, onontdekte plekken in het buitengebied van Putten en haar buurplaatsen. De wandeling is 12 kilometer lang en halverwege is er een rustpunt waar de deelnemers wat te drinken krijgen. Na afloop is er de mogelijkheid om drinken met wat lekkers te kopen.

Op donderdag 12 september 2019 gaan Gerard Wildeboer, Peter, Esther en Evelien van de Kamp met het 'Team Fur Life' samen met andere fietsers en wandelaars de Mont Ventoux drie keer beklimmen. Daarmee hopen zij zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor het onderzoek naar hersentumoren. Wie helpt mee?

Belangstellenden die mee willen wandelen op zaterdag 18 mei kunnen zich aanmelden via www.boerderijweelderen.nl of bellen naar de familie van de Kamp via telefoonnummer 0341 491 268. De wandeling kost 5.00 euro per persoon, dit bedrag kan contant bij de start worden betaald. De wandeltocht start tussen 13.00 uur en 14.00 uur op boerderij Weelderen aan de Gervenseweg 20 in Putten.

Meer berichten