Malik Azmani maakt meters op de weekmarkt

PUTTEN - Malik Azmani heeft woensdag een bezoek gebracht aan de weekmarkt in Putten. Na de ontvangst door lokale liberalen ging hij in gesprek met marktkooplieden en marktbezoekers over actuele onderwerpen.

Malik Azmani is nu nog Tweede Kamerlid voor de VVD. Hij is geboren en getogen in Heerenveen. Als zoon van een Friese moeder en Marokkaanse vader is de ervaren volksvertegenwoordiger gekozen tot VVD lijsttrekker voor de verkiezingen van het Europees Parlement, die op donderdag 23 mei zullen plaatsvinden.

Jaren geleden kwam hij met het voorstel om de enorme instroom van asielzoekers uit Afrika op te vangen in hun eigen regio. Dit is inmiddels Europees beleid geworden. Veel mensen spraken hun verontrusting uit over de steeds groter wordende invloed van Brussel. Ook spraken ze hun waardering uit voor het luisterende oor van de liberale volksvertegenwoordiger.

Aan het eind van het bezoek aan Putten heeft Malik Azmani de studio van VeluweFM bezocht. Daar zette hij Bas Tempels in het zonnetje voor zijn vrijwillige inzet bij VeluweFM. Bas Tempels presenteert al jaren iedere werkdag tussen 7.00 uur en 12.00 uur zijn programma 'De wereld wordt wakker' en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de samenleving. De presentator ontving een vaasje uit handen van Malik Azmani. 

Meer berichten