Barbera Hendriksen
Barbera Hendriksen (Foto: Lesley Simon)

Putten is klaar voor de Healthy Reborn Challenge

PUTTEN - Op 1 juni start de Helathy Reborn Challenge waar belangstellenden zich nog voor kunnen aanmelden. Deze Healthy Reborn Challenge wordt gegeven door voedingscoach Barbera, eigenaar van Bewust Beter.

Een uniek concept in Putten wat deelnemers de mogelijkheid geeft om zich mooi en fit te gaan voelen op een super leuke manier. De ideale kickstart om doelen daadwerkelijk te behalen. Genieten van meer energie. ’s Avonds nog de deur uit kunnen om te sporten, terrasje te pakken of om te tuinieren.. Maar ook die overtollige kilo’s kwijt zijn, een gezellige ouder kunnen zijn, geen last meer hebben van een opgeblazen gevoel. Zomaar een greep uit doelen die jij voor ogen kan hebben.

Barbera had die doelen ook. Jaren geleden was zij enkel nog maar moe, had last van de buik, een aantal kilo’s te zwaar en absoluut ’s avonds niet meer in staat om nog iets voor zichzelf te doen. Gelukkig is dat nu helemaal anders. Ze staat lekker vroeg op (ja, om 06:00), doet haar werk, is moeder en huisvrouw, studeert en doed veel meer leuke dingen voor haarzelf. Lekker mountainbiken of bijvoorbeeld daten met vriendinnen. Ze is die overtollige kilo’s kwijt en zit veel lekkerder in haar vel. Ook op het geestelijke vlak.

Het heeft wel wat jaren geduurd voordat Barbera uitgevogeld had hoe zij zichzelf tot dit top niveau moest zien te krijgen. "Had ik toen maar iemand gehad die mij hier bij hielp" benadrukt Barbera. "Ik heb tal van diëten geprobeerd, therapieën gevolgd, maar ik bleef in een wir war van een web hangen en schoot er steeds net niets mee op. En wie moest je nu nog geloven met al die mooie praatjes en beloftes?" Barbera vind het fijn dat zij nu de persoon is die anderen op een juiste manier kan helpen. Ook buiten deze challenge om. In haar praktijk zijn er mogelijkheden voor een persoonlijk traject, zodat iedereen de eigen doelen kan behalen.

De challenge van zeven dagen is een kickstart voor elk doel. Of dat nu afvallen betreft of om af te komen van een suikerverslaving. Voor elk gezondheidsdoel kunnen belangstellenden meedoen. Tuurlijk is het ook al leuk om mee te doen om puur wat meer over gezondheid te weten te komen.

In de challenge week zal Barbera elke dag verschillende berichten in een daarvoor bestemde, besloten, Facebook groep plaatsen. Tips, weetjes, adviezen, motievaties en kleine opdrachten zullen aan bod komen. Op deze manier hebben deelnemers de mogelijkheid om meer te leren over hoe zij zichzelf het beste kunnen detoxen. Ja, detoxen, want Barbera neemt deelenmers mee om te ervaren hoe een milde detox al zoveel verschil kan maken voor lichaam en geest. Barbera benadrukt dat het geen crashdieet of sapjes kuur zal worden, maar een detoxplan met grotendeels vast voedsel. Dit kan voor iedereen.

Op een goedkopere manier aan de gezondheid werken bestaat niet. Deelnemers krijgen tijdens deze Healthy Reborn Challenge zoveel informatie en worden dagelijks begeleid dat deze gehele challenge eigenlijk een waarde heeft van ruim 500 euro. De kosten voor deze challenge bedragen 45 euro ex btw.

Voor meer informatie verwijst Barbera naar haar website www.bewust-beter.nl/kickstart. Mail voor meer informatie naar info@bewust-beter.nl of bel/app naar 06-13455588.

Meer berichten