De Avondvierdaagse Putten komt er weer aan

PUTTEN - Op dinsdag 4 juni gaat de Avondvierdaagse in Putten weer van start en wel voor de achtenzestigste keer. Er zullen ongetwijfeld weer velen aan dit grote wandelsportevenement deelnemen.

De wandelschoenen worden opgezocht en we mogen weer vier avonden 5, 10 of 15 kilometer lekker wandelen. De organisatie hoopt ook dit jaar weer op ruim 2000 wandelaars.

Wandelen kan haast iedereen, of je nu jong bent of al wat ouder. Vier avonden in de buitenlucht met een grote groep is gezellig en je ziet ook gelijk iets meer van de omgeving waar je in woont, werkt of in sommige gevallen vakantie houdt. In en rond Putten zijn prachtige, gevarieerde wandelingen te maken.

De afstand die in de vier opeenvolgende dagen moet worden afgelegd kan voor een deel naar eigen inzicht worden gekozen, zodat voor iedereen de mogelijkheid bestaat de vier avonden succesvol te lopen. Zie voor voorwaarden de website www.avondvierdaagse-putten.nl en de A4D-krant, die binnenkort huis aan huis wordt verspreid.

Men kan deelnemen in groepsverband (verenigingen, scholen, buurten, familie of werkgroep, werknemers en leidinggevenden, enz.) maar het is ook mogelijk om alleen of met een paar bekenden mee te doen.

Inschrijven en betaling (€ 5,50 per persoon) kan digitaal via www.avondvierdaagse-putten.nl tot en met zondag 26 mei.

Zaterdag 18 mei is er van 14.00 tot 16.00 uur alleen voor individuelen ook de mogelijkheid handmatig in te schrijven in MFC Stroud, Brinkstraat 91 in Putten. Kleine groepjes kunnen ook als individuelen ingeschreven worden.

Deelname aan de Avondvierdaagse betekent vier avonden bewegen, vier avonden een mooie prestatie leveren, vier avonden de omgeving wandelend verkennen, vier avonden ontspannen na inspanning, vier avonden contact met anderen, vier avonden even iets totaal anders doen, kortom vier avonden plezier!

Meer berichten