Marijn ten Hoeve
Marijn ten Hoeve (Foto: Marieke Posthouwer)

Oranjevereniging biedt boekje aan

PUTTEN - Het nieuwe oranjeboekje van de Oranjevereniging Putten rolt binnenkort van de pers en zal binnenkort bij alle Puttenaren in de bus vallen. Het boekje wordt in fullcolour gedrukt en gratis huis-aan-huis verspreid.

Een behoorlijke financiële uitgave voor de vereniging, die jaarlijks kan rekenen op trouwe adverteerders. Zij ondersteunen dit grotendeels, waarvoor de bestuursleden van de Oranjevereniging hen erg dankbaar zijn. Zonder adverteerders is er geen jaarlijks terugkerend programmaboekje. De liederen van de Aubade staan er in maar ook de route van de vernieuwde langere optocht. Ook is er een nieuwe rubriek: 'Uut vroeger tied' waar oude foto’s van het Oranjefeest uit 1965 worden gepubliceerd.

Het boekje is dit jaar geheel samengesteld door het nieuwe bestuurslid Marijn ten Hoeve. Sinds de ledenvergadering officieel gekozen, maar daarvoor al uren druk bezig geweest om dit boekje met veel plezier tot een uitstekend resultaat te brengen.

Nieuwsgierig geworden naar het boekje, maar hem nog niet ontvangen? Het boekje is vanaf donderdag 11 april op te halen bij de VVV, Welzijn Putten in Stroud en bij de Hertogh. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar oranjeboekjeputten@gmail.com.

Het programma is ook te bekijken op www.oranjeverenigingputten.nl en via Facebook.

Meer berichten