Het nieuwste boek van Nieske Selles
Het nieuwste boek van Nieske Selles (Foto: eigen foto)

Boekpresentatie van Nieske Selles bij Het Boekpunt

PUTTEN - Nieske Selles komt op donderdag 11 april haar nieuwste boek ‘Gods liefde doorgeven’ presenteren bij ‘Het Boekpunt’ in Putten

Voor wie? Ouders, kerkenraadsleden en belangstellenden die ernst willen maken met de geloofsopvoeding en die dat ook samen met anderen willen doen.

Nieske zal vertellen over het boek en hoe je ermee kan werken. Daarnaast zal ze ook spreken over het belang van goede voorbeelden in de geloofsopvoeding en de meerwaarde van contacten met andere gelovige ouders, als het gaat om de geloofsopvoeding.

Het boek bevat tien thema’s om over in gesprek te gaan en elk hoofdstuk is opgebouwd uit een leesstuk, gespreksvragen, Bijbelteksten, liedsuggesties, een praktische thuisopdracht en gebedspunten.

Opvoeden kan je niet alleen, opvoeden bij het geloof zeker niet. We hebben elkaar nodig en juist daarom is dit boekje een aanbeveling. Doe het samen: Breng je kind bij Jezus, en geef Gods liefde door. De avond heeft een interactief karakter, Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Vanaf 19.30 staat de koffie klaar. De presentatie is van 19.45 uur tot 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid het boekje te kopen. Graag even opgeven via: info@hetboekpunt.nl.

Meer berichten