achterste rij C. Kleijer. tweede rij van links naar rechts. F.G. Davelaar, M.van Nieuwenhuizen, H. Panhuis, B. Reijersen, B. Grift. op de voorste rij. C. van Beek en E. Lubbertsen.
achterste rij C. Kleijer. tweede rij van links naar rechts. F.G. Davelaar, M.van Nieuwenhuizen, H. Panhuis, B. Reijersen, B. Grift. op de voorste rij. C. van Beek en E. Lubbertsen. (Foto: M. Lubbertsen)

Acht Jubilarissen gehuldigd bij PPV

PUTTEN - Tijdens de jaarvergadering van de Pluimvee en Pelsdierenfokkers Vereniging, die vorige week werd gehouden, werden er zeven mensen in het zonnetje gezet.

Meneer C. Kleijer is zeventig jaar lid maar kon wegens gezondheid er niet bij zijn. B. Grift en E. Lubbertsen zijn vijfentwintig jaar lid. Vier leden zijn veertig jaar lid en dat zijn F.G. Davelaar, M. van Nieuwenhuizen, B. Reijersen en C. Kleijer. Daarnaast waren er twee leden die ook lid zijn van de kln {Kleindier liefhebbers nederland} dat zijn M. van Nieuwenhuizen (veertig jaar) en H. Panhuis (zestig jaar).

Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd!

Er waren een hoop leden gekomen op deze vergadering. Belangstellenden die het leuk vinden om met kippen, duiven of konijnen te gaan showen. Kom naar de jongdierendag op 14 september 2019 in de manege HVP.

Meer berichten