Van links naar rechts: Bart van Voskuilen, Gerjan van den Pol, Ben Schuit, Teunis van Winkoop en Henk Guliker
Van links naar rechts: Bart van Voskuilen, Gerjan van den Pol, Ben Schuit, Teunis van Winkoop en Henk Guliker

Hoofdsponsoren Avondvierdaagse Putten tekenen contract

PUTTEN - De ondertekening van de sponsorcontracten voor de Avondvierdaagse vond gisteren (woensdag 27 maart) plaats. De hoofdsponsoren werden daarvoor gastvrij ontvangen in Sauna Drôme Putten.

Ben Schuit, penningmeester van de A4D Putten, had de contracten opgesteld en zag samen met de voorzitter Henk Guliker toe hoe de drie sponsoren hun handtekening zetten: namens Sauna Drôme, Bart van Voskuilen, namens Van Winkoop & Zn. Stalinrichting, montage en elekrotechniek, Teunis van Winkoop en namens de nieuwe sponsor Vakgarage Henk Mazier, Gerjan van den Pol. Na de officiële handeling werd de overeenkomst beklonken met een drankje en wordt geproost op een mooie Avondvierdaagse 2019.

De sponsoren maken een Avondvierdaagse zonder financiële zorgen mogelijk. Het bestuur is hen daar erg dankbaar voor.

De voorbereidingen van de Avondvierdaagse zijn in januari al gestart. De verkeersregelaars hebben hun examen afgelegd en de muziekgezelschappen zijn al gecontracteerd. De tekst op de website is geactualiseerd, de nieuwe routes zijn klaar en de EHBO heeft weer toegezegd te zullen komen. De speciale avondvierdaagsekrant is in de maak en wordt in mei in Putten en een groot deel van het buitengebied verspreid.

Dit jaar gaat de Avondvierdaagse voor de achtenzestigste keer van start op dinsdag 4 juni. Op de website www.avondvierdaagse-putten.nl kunt u zich vooraf inschrijven en alle informatie lezen.

Meer berichten