Feestelijke opening Blokker Kerkstraat in Putten

PUTTEN - Blokker opent aanstaande donderdag een geheel nieuwe winkel in het centrum van Putten. De winkel aan de Kerkstraat biedt een uitgebreid aanbod van producten voor koken, tafelen, het huishouden, het onlangs geïntroduceerde baby assortiment en speelgoed. Blokker viert de opening met een Kraak de Kluis spel en aanbiedingen op de beste koekenpannen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker producten.

De winkel is ingericht volgens het nieuwste concept van Blokker waarbij het gebruik van meer kleur en sfeerverlichting een warme uitstraling creëren. Voorin de winkel staan twee thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod.

Bedrijfsleider Rutger Huisman: "Komende vrijdag 29 maart verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we 'Kraak de Kluis' waarbij je kans maakt op leuke prijzen. Iedereen is van harte welkom."

Blokker is dé winkel voor het eigentijdse huishouden, op ieder moment van de dag. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan. De Blokker winkels zijn al sinds 1896 een vertrouwde verschijning in de Nederlandse winkelstraten. Met de complete webwinkel kan iedere klant altijd bij Blokker terecht. Ook heeft iedere winkel een online bestelpunt. Het Blokker merk is gebouwd op drie belangrijke pijlers: kwaliteit voor een verassend scherpe prijs, de zekerheid dat er altijd een Blokker winkel dichtbij is en een ijzersterk en compleet assortiment huishoudproducten. Naast de bekende huishoud 'basics' heeft Blokker elektrische apparaten, verrassende seizoensproducten, speelgoed en babyproducten, van A-merken tot eigen huismerk. Blokker is de huishoudwinkel voor heel Nederland. Blokker heeft het in huis.

Meer berichten