Trinity tijdens de kersttour in manage Putten (2017)
Trinity tijdens de kersttour in manage Putten (2017) (Foto: Willem jan de Bruin)

Trinity komt met kerststallentour naar Putten Swingen in de manege

PUTTEN - Dansen met je voeten in het zand, meezingen tot je hees bent en je verbazen over het wonder van kerst. Dat is wat je kunt verwachten op vrijdagavond 21 december tijdens de kerststallentour van de band Trinity, die net als vorig jaar in de manege optreedt.

Met heerlijke hapjes en drankjes, dit jaar een heus stamppottenbuffet vooraf, akoestische muziek en een folky sfeertje bij het vuur.

Verrassende kerstcovers

De vierkoppige, christelijke band Trinity, die bestaat uit Bert Bos en de broers Elbert, Niek en Johan Smelt, gebruikt muziekstijlen van over de hele wereld, van Peruaanse volksliederen tot ‘African rhytms’. Deze avond kun je nummers van de laatste plaat The In Between verwachten, maar ook een heleboel klassiekers om luidkeels mee te zingen, nieuw Nederlandstalig kerstrepertoire en verrassende snippers van kerstcovers. In de stilte en kou van de winternacht kun jij je warmen aan het verhaal van de ultieme verbinding tussen mens en God. Want koud zul je het bij een concert van Trinity niet krijgen!

Meer informatie

De kerststallentour is op vrijdagavond 21 december in manage ‘Het Hippisch verband’, Halvinkhuizerweg 78-80 in Putten, van 20.00 tot 22.00 uur. Kaarten kun je bestellen via www.truetickets.nl/trinity Wees er snel bij, want vol is vol.

Meer berichten