Klaartje van Veldhoven
Klaartje van Veldhoven (Foto: Alina Antoniou)

'American Songs' in Randmeerconcert

Zondag 25 november om 14 u, in De Verbeelding te Zeewolde: een optreden van sopraan Klaartje van Veldhoven. Ze brengt liederen van de Amerikaanse componisten Samuel Barber, Leonard Bernstein, André Previn en Jack Heggie.

Klaartje is een veelzijdige zangeres. Met plezier en gemak beweegt zij zich door de verschillende periodes van de eeuwenlange muziekgeschiedenis. Barok, modern, jazz, klassiek: stijlgevoel en fijnzinnigheid, dat zijn de trefwoorden. Ze neemt twee van haar muzikale vrienden mee, pianist Maurice Lammerts van Bueren en de Belgische cellist Benjamin Glorieux. Maurice maakt furore als liedbegeleider. Hij kan grootmeesters Graham Johnson en Rudolf Jansen zijn mentoren noemen. Ter afwisseling speelt hij met zijn zuiderbuur de cellosonate van Samuel Barber. Benjamin Glorieux heeft een breed georiënteerde, internationale carrière.

Het wordt, kortom, buitengewoon genieten in een bijzonder Randmeerconcert!

Op de internetpagina’s van Randmeerconcerten zijn de nodige gegevens te vinden over het programma en de organisatie van het concert.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij voorkeur via de website, www.randmeerconcerten.nl (TicketUnie).

Wie hier niet voor kiest, kan een losse kaart kopen bij de ingang van de zaal. Prijs: € 6 voor jongeren tot 21 jaar en € 22 voor volwassenen. Geen PIN.

De plaatskeuze is vrij. Het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn wegens de verwachte grote belangstelling.

Meer berichten