Kasteel de Vanenburg wederom podium voor de Bos Fair

PUTTEN - De Bos Fair zal op zaterdag 10 november voor de tweede keer gehouden worden op het prachtige landgoed van Kasteel de Vanenburg. Dit jaar sluit ook het bekende ‘Proef en Beleef De Vanenburg’ evenement van het Kasteel aan.

Deze tweede winterse editie van de Bos Fair, zal ook dit jaar weer het thema “Lifestyle, Brocante & Food’ hebben. Circa negentig standhouders zullen hun kraam opstellen op het sfeervolle landgoed. De producten lopen uiteen van oud brocante tot kleding, woonaccessoires en etenswaren.

Het Proef&Beleef evenement van Kasteel De Vanenburg krijgt een Foodcorner in de mooie tuin van het Kasteel. Hier kunnen bezoekers allerlei lekkers proeven en informatie ontvangen over de activiteiten rondom het Kasteel. Ook de butler van de International Butler Academy komt de etiquette uitleggen voor de komende feestdagen en er is genoeg kindervermaak te beleven. De Vlijtbloazers uit Wapenveld zullen de Bos Fair en het Proef & Beleef evenement op een gepaste wijze uitblazen.

Het evenement duurt van 10:00 tot 16:00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 5 euro, kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Parkeren is eveneens gratis.

Meer berichten