Ophalen van jeugdherinneringen
Ophalen van jeugdherinneringen (Foto: Pixabay)

Persoonlijke verhalen voor 'Het Verhaal van Putten' gezocht

PUTTEN - "Voor Het Verhaal van Putten zijn we op zoek naar mensen die hun persoonlijke verhaal willen delen. De verhalen van oudere generaties schetsen samen een beeld van hoe het leven in Putten was", aldus E. van de Ree.

"Tijdens de oorlog en de razzia, maar ook tijdens de wederopbouw en in de jaren vijftig, zestig en zeventig. We willen graag in contact te komen met mensen die herinneringen hebben aan deze periodes in Putten. Over hoe het leven in Putten toen was. Het gaat om uw persoonlijke levensverhaal. Kunt u daarover vertellen of kent u iemand die dit zou kunnen en willen? Dan horen wij dat graag via info@verhaalvanputten.nl of 06-33776999 (Else Gootjes). Wij nemen dan contact met u op. Een samenvatting van het interview wordt geplaatst op de website www.verhaalvanputten.nl en de opname krijgt een plek in het archief van Putten."

Het Verhaal van Putten is een initiatief van de Gemeente Putten in samenwerking met onder andere Stichting Puttens Historisch Genootschap en Stichting Oktober ’44, ondersteund door Erfgoed Gelderland.

Meer berichten