Uitnodiging TvG
Uitnodiging TvG (Foto: G. Dunsbergen)

Jezus (beter) leren kennen? Kom naar TvG!

PUTTEN - Voor iedereen die het verlangen heeft Jezus (beter) te leren kennen samen met andere jongeren tussen de 16-25 jaar, kom dan naar TvG (Tijd voor God).

Bij TvG eten deelnemers samen, bidden en zingen ze samen en snijden ze een (actueel) onderwerp aan (in combinatie met een spreker). In groepjes, of als geheel gaan ze in gesprek over dat onderwerp. Hier kunnen belangstellenden vragen stellen en/of beantwoorden, gedachtes delen en/of een luisterend oor zijn voor een ander. Niets is goed of fout dus wees vrij om jezelf te zijn. Elke tweede zondagavond van de maand om 18.15 uur, komt TvG samen in de Aker aan het Fontanusplein 2 in Putten.

Er is inmiddels een leuke groep mensen die vol enthousiasme al enige tijd een keer per maand samenkomt. Maar de deur staat ook open voor nieuwe mensen. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs en vul de bestaande groep aan, leer van elkaar en laat je inspireren door al het moois wat God voor ons (in petto) heeft, ons wil geven en met ons wil delen. Ook vrienden, bekenden of andere nieuwsgierigen zijn meer dan welkom.

Het nieuwe TvG seizoen wordt er gestart met een barbecue op zondag 30 september. Opgeven kan via telefoonnummer 06-22657459 of stuur een appje. Mailen kan ook naar g.dunsbergen@gmail.com.

Meer berichten