Klaas de Bruin en Henk Smienk
Klaas de Bruin en Henk Smienk (Foto: Eigen foto)

Klaas de Bruin neemt Henk Smienk Dak- en gevelbekleding over

PUTTEN – Vanaf augustus 2018 zijn Klaas en Jantina de Bruin ook eigenaren van Henk Smienk Dak- en gevelbekleding.

Klaas de Bruin is sinds 2011 specialist op het gebied van koper-, lood en zinkwerk. Specialistische werkzaamheden en het “kleine” maatwerk worden in eigen werkplaats aan de Waterweg in Nunspeet uitgevoerd en al het andere op locatie bij de opdrachtgever. Met twee vaste medewerkers en een team van zzp’ers worden zowel grote als kleinere projecten aangepakt.

In augustus 2018 heeft Klaas de Bruin, samen met zijn vrouw, Jantina de Bruin, Henk Smienk Dak- en gevelbekleding overgenomen. Het bedrijf uit Putten is actief in dezelfde branche en gespecialiseerd in renovatie, restauratie, nieuwbouw, utiliteit- en projectenbouw. Met de overname van Henk Smienk neemt Klaas de Bruin ook de koperen Smienk Nok voor rieten daken over. Een perfecte imitatie van de aardewerken nok, minder onderhoud, uitstekende ventilatie, minder montage uren en veel lichter. De overname geeft reden genoeg om het vaste team van medewerkers op korte termijn uit te breiden, sollicitaties zijn dus van harte welkom.

Henk Smienk start per 1 september as. een nieuwe uitdaging als commercieel technicus. Henk laat weten dat hij alle vertrouwen heeft in Klaas en Jantina, en wenst ze succes met de voortzetting van de diensten.

Meer berichten