Ingezonden brief over overlast van vogels in park De Groene Scheg.
Ingezonden brief over overlast van vogels in park De Groene Scheg. (Foto: A. Westphal-Kreeftmeijer)

Ingezonden brief; Eendenoverlast in park De Groene Scheg

Wij waren de eerste bewoners in de wijk tussen de Groene Scheg en Roosendaalseweg. Eerst was er een vijver met brug, fontein en helder water. Nu geen brug, geen fontein en erg smerig water.

Ik las dat er een aardige mevrouw is die de dieren bij de vijver elke dag eten geeft. Ook andere mensen gooien hun 'al dan niet goed bedoelde voeding' in de vijver. Hierdoor zien wij het aantal eenden schrikbarend toenemen. Klein is leuk, maar als ze groter worden... komen er heel snel nog meer... en dan? Elke dag komen ze naar onze tuin, waar we zo zuinig op zijn. Deze mevrouw is er medeverantwoordelijk voor dat het aantal kraaien, eksters en vogels (die in het Putterbos veel gelukkiger zouden zijn, ons het leven zuur maken! Onze tuin en ons pad worden door deze eenden behoorlijk vervuild. Misschien wil de vriendelijke mevrouw deze eenden adopteren en in eigen tuin verzorgen. Dan ondervinden wij er gaan last meer van. Alvast hartelijk dank.

De redactie behoudt zich het recht om ingezonden brieven te redigeren, in te korten of niet te plaatsen. Plaatsing betekent niet dat de redactie de mening of de opvatting van de schrijver deelt. Bijdragen dienen voorzien te zijn van naam afzender. Als u op deze ingezonden brief wilt reageren, stuur dan een e-mail naar redactie.pwb@persgroep.nl of laat een berichtje achter op www.puttensweekblad.nl

Meer berichten