Foto: Gemeente Putten

Column; Handelsdrift

Op het moment van schrijven van deze column is het nog vakantie. Wij blijven deze zomer thuis vanwege een recente verbouwing en verhuizing. Als gezin zijn we aan het kijken waar wij in het najaar graag op vakantie willen en dit proberen wij democratisch te doen, wat niet makkelijk blijkt met alle wensen. Ook Turkije wordt genoemd. We praten over de "handelsoorlog" tussen de VS en Turkije met alle gevolgen van dien; de Turkse lira blijft kelderen. Leuk voor de toerist, maar de ontwikkeling lijkt verre van positief. Wij maken ons wel zorgen hoe deze wereldhandel zich zal ontwikkelen de komende tijd en welke impact dit verder zal hebben op ons land en misschien uiteindelijk op ons dorp…..

Wij Nederlanders zijn echt een handelsvolk. Het zit in onze genen! Vol bewondering kijk ik ook altijd naar de handels- en ondernemingsdrift in Putten. Wat een mooie bedrijven hebben wij en daar moeten we trots op zijn. Diversiteit hebben wij zeker in Putten en wij als Gemeente Belangen zijn voorstander om extra in te zetten op behoud van deze Puttense bedrijven. Daarom gaat Gemeente Belangen ook weer na de vakantie op bedrijvenbezoek en luisteren naar de belangen en wensen van onze ondernemers. Het is belangrijk om te luisteren naar onze ondernemers en te realiseren waar wij als gemeente goed in zijn, maar niet te vergeten waar wij tekortschieten en waar wij beter kunnen. Gemeente Belangen ziet hierin de Bedrijvenkring als belangrijke partner. Zo veel als mogelijk faciliteren om onze Puttense bedrijvigheid in stand te houden en uit te breiden!

Het Puttens Weekblad is niet compleet zonder een column. Iedere week vertelt een Puttense politicus in deze column wat hem of haar bezighoudt.

Deze week is het de beurt aan Ellis van Dam, raadslid van Gemeentebelangen.

Als u op deze column wilt reageren, stuur dan een e-mail naar redactie.pwb@persgroep.nl of laat een berichtje achter op www.puttensweekblad.nl

Meer berichten