Gerson Main
Gerson Main (Foto: Erik Rudolfs)

HET WAS WEER EEN FEEST IN DE BOOM

PUTTEN – Het zit er weer op. Afgelopen weekend was de derde editie van BOOM IN’ Putten. Op vrijdag avond trapte de organisatie af op Landgoed Schovenhorst. Dit jaar helaas zonder kampvuur op last van de brandweer, maar dat mocht de pret niet drukken. Op zaterdag genoten gezinnen in het centrum van Putten van de diverse programmering en de natuurlijke sfeer van het allemans festival.

Vrijdag

Op vrijdag ging het bladerdak eraf. Vooral Gerson Main (foto) stal de harten van het publiek en zorgde voor een vrolijke noot. Dat Cookhouse afsloot met toegift op toegift maakte het festival compleet. De sfeervol aangelichte bomen en de gevarieerde artiesten zorgden voor een feestje in het gras.

Zaterdag

Op zaterdag 14 juli staken o.a. WCP, VVV en Cultuurkust de handen uit de mouwen voor een heerlijk familiefeest in het centrum. Tientallen, nee honderden Rabootjes werden er gemaakt en op het plein bij van Ganswijk maakten kinderen muziek en mooie werken bij o.a. Kindcentrum Putten. Dat het iets rustiger was, kwam misschien wel door het iets te warme weer, maar gelukkig stond er dit jaar een theaterwagen met airco, waar mensen konden kijken naar een hele coole voorstelling.

Hopelijk is het festival volgend jaar weer terug. Hou alles in de gaten zodat je het volgend jaar ook niet mist!

BOOM IN’ Putten is een initiatief van VVV Putten en Cultuurkust i.s.m. WCP.

Meer berichten