Boom in Putten 2017
Boom in Putten 2017 (Foto: Erik Rudolfs)

BOOM IN' Putten zet jou ook zonder kampvuurtjes in vuur en vlam

PUTTEN – 13 en 14 juli is het weer zover. De derde editie van BOOM IN’ Putten zal weer een mooie ode worden aan de bomen in het dorp. En dit jaar worden deze ook nog beschermd. Door de lang aanhoudende droogte is het niet verantwoord om dit jaar open vuur te hebben tijdens het festival. Daarom zullen er extra maatregelen genomen worden om de veiligheid te garanderen.

“We zagen het al een beetje aankomen”, vertelt Gerieke Dunsbergen van de VVV Putten over het niet ontsteken van de kampvuren komende editie. “Gelukkig zijn we voor de sfeer niet afhankelijk van het vuur.” Dunsbergen doelt daarmee op een gezellige aankleding en leuke artiesten tijdens het festival. Zo treedt o.a. Gerson Main op, bekend van het nummer ik weet niet hoe.

Kou hoeven de bezoekers van BOOM IN’ in elk geval niet te lijden tijdens het festival, want het blijven nog even zomerse temperaturen. En voor wie het echt koud krijgt kan natuurlijk altijd met de voetjes van de vloer. Vrijdag 13 juli kan dat op de muziek van de SEAGULLS uit België of de opkomende band Cookhouse en zaterdag 14 juli op het pleintje bij 2Brothers en de Dikke Deur waar Oscar plaatjes zal draaien.

De kaartverkoop voor vrijdag is gestart. Tickets in voorverkoop: € 12,50. Online te bestellen via www.boominputten.nl of af te halen bij de VVV. Tickets aan kassa: € 15,00

BOOM IN’ Putten op vrijdag 13 juli van 19.00 uur tot 23.00 uur op Landgoed Schovenhorst. Op zaterdag 14 juli, van 13.00 uur tot 17.00 uur, is er een gratis familieprogramma in het centrum van Putten. Zie voor uitgebreide informatie: www.boominputten.nl.

BOOM IN’ Putten is een initiatief van VVV Putten en Cultuurkust i.s.m. WCP.

Meer berichten