De twee straatvoetbalkampioenen 2018
De twee straatvoetbalkampioenen 2018 (Foto: Kasper van Kekem)

Puttens talent wint regiofinale straatvoetbal 2018

PUTTEN - De regiofinale straatvoetbal 2018 vond afgelopen woensdag in Elburg plaats. Tijdens dit goed georganiseerde evenement kwamen de plaatselijke kampioenen in actie om op regionaal niveau hun skills te laten zien.

Vanuit Putten waren er een aantal kampioenen aanwezig op dit aantrekkelijke en erg warme evenement. Het was zweten geblazen voor onze Puttense helden. In Putten werd dit soortgelijke evenement onlangs lokaal georganiseerd door Jong Putten voor teams meisjes en jongens voor de groepen 5/6 en 7/8.

De Puttense kampioenen waren uitgenodigd om hun kunsten te komen vertonen in Elburg en om de strijd aan te gaan met de kampioenen op regionaal niveau. En dat deden ze met verve! Putten liet zich in alle categorieën van haar beste kant zien. De show werd gestolen door de twee Puttense jongens Luca Ploegmakers (10 jaar) en Ties van Kekem (11 jaar). Zij wisten zich door subliem samenspel en mooie tricks te plaatsen voor de finale.

In de finale stonden zij oog-in-oog met de winnaar uit de andere poule. Met grote strijd en prachtig straatvoetbal zoals het gespeeld moet worden trokken zij ook deze partij naar zich toe en werden de terechte kampioenen. Het erg sportieve toernooi werd afgesloten met de uitreiking van medailles voor elke straatvoetballer en mooie bekers voor de winnaars. Aansluitend werden de twee kampioenen, Luca en Ties, geïnterviewd door lokale Elburgse omroep. Al met al een zeer geslaagd toernooi.

Meer berichten