Logo Boom in' Putten
Logo Boom in' Putten (Foto: Winkelcentrum Putten)

Boom in' Putten

Boom in’ Putten? Dat is toch dat gezellige familiefeestje in het centrum van Putten? Klopt! Maar dat is maar de helft. De avond daarvoor, diep in de bossen van Schovenhorst op het weitje is een intiem en sfeervol festival voor iedereen die van een feestje houdt.

Vrijdag 13 juli – Landgoed Schovenhorst

De vrijdagavond wordt net als voorgaande jaren een exclusief en sfeervol muziekfeest voor de maximaal 500 bezoekers die op tijd een kaartje hebben weten te bemachtigen. Diep in de bossen van Schovenhorst op het weitje is een intiem en sfeervol festival voor iedereen die van een feestje houdt.

Twee podia met fijne muziek, kampvuurtjes en loungebanken. Net als voorgaande jaren belooft het weer een gezellige avond te worden voor muziekliefhebbers uit de regio. De artiesten die op vrijdagavond op zullen treden zijn: Finalist van de beste singer-songwriter van Nederland: Gerson Main, de sfeervolle band: Cookhouse, de reggae funk band uit België: Seagulls en singer-songwriter: Stephanie Struijk.

Zaterdag 14 juli (13.00 – 17.00 uur) – Centrum Putten

In tegenstelling tot de vrijdagavond heeft niemand op zaterdag een kaartje nodig. Alle optredens en activiteiten zijn vrij toegankelijk. Dit is een cadeautje van de Winkeliersvereniging in Putten.

Op zaterdag verplaatst het festival zich naar het centrum, waar het gehele gezin aan de beurt is om vermaakt te worden. Mede door inzet van de winkeliers, ziet het centrum er feestelijk uit en wordt jong en oud getrakteerd op tal van optredens en activiteiten. Naast het schminken, waterbanen bouwen en knutselen, kunnen kinderen dit jaar een eigen Rabootje timmeren én uitproberen in de waterbaan. Ook zijn er kindervoorstellingen waar met gemak de harten van alle kinderen wordt veroverd en hun papa’s en mama’s. Kinderen kunnen zich makkelijk de hele dag vermaken in het dorp, waar bomen tot leven komen.

De kaartverkoop is gestart. Tickets in voorverkoop: € 12,50

Online te bestellen via www.boominputten.nl of af te halen bij de VVV.

Tickets aan kassa: € 15,00

Meer berichten