Alles ook online!

Advertenties in print én online

Primeur voor dé Weekkrant: alle advertenties die in de krant geplaatst worden, verschijnen nu ook online. Nog meer bereik voor adverteerders.

PUTTEN - Onder de noemer XtraLocal wordt een nieuw aanbod gepresenteerd. "Een belangrijke stap," noemt accountmanager Suzanne Wassink het. Zij is al druk bezig met adverteerders inlichten over deze mogelijkheid. "Adverteerders reageren heel enthousiast; ze zijn blij met de extra aandacht die hun advertenties krijgen. Ze worden wereldberoemd in hun eigen stad."

Hoe werkt het? Wie adverteert in het Puttens Weekblad, krijgt behalve in de papieren krant ook een plek op meerdere websites. Allereerst op www.puttensweekblad.nl, onder het kopje 'buurtvoordeel'. De advertentie wordt ook geplaatst in de shopbox op destentor.nl/veluwe en destentor/flevoland. Via een roulatiesysteem krijgen de advertenties een prominente plek op de lokale homepage van de Stentor. En betreft het een actie of een aanbieding? Dan verschijnt de advertentie ook op www.reclamefolder.nl, zowel op de website als in de app. Wassink: "Goed hè? Als commerciële adviseurs zijn we heel blij met deze nieuwe propositie die aanzienlijk meer bereik biedt. Het past perfect in het toekomstbeleid van de Persgroep en we presenteren de adverteerders met trots deze mogelijkheden."

Meer berichten