Wie doet aanzoek?

Pakket voor aanstaand bruidspaar

PUTTEN - Team Puttens Dagen zoekt mensen die op zaterdag 23 juni een huwelijksaanzoek willen doen tijdens de midzomermarkt. Ook willen zij in contact komen met een bruidspaar die op deze dag trouwt of een bruidspaar die dan hun 60 jarig huwelijk viert.

Aan de midzomermarkt is namelijk een bruidsmodeshow toegevoegd met medewerking van onder andere Klein Mode, Susil's bruidsmode, Banketbakkerij Knevel, Bloembinderij Rooze en Van Dompseler Trouwauto's. Deze shows worden op drie tijdstippen gegeven en dat zal zijn om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. De shows worden gelopen van de Krommestraat (ingang Klein herenmode) naar de Dorpsstraat (ingang Klein damesmode). Voor het aanstaande bruidspaar is een leuk pakket beschikbaar gesteld met onder andere een cheque van 100 euro te besteden bij aankoop van een trouwpak voor de bruidegom bij Klein Mode, een cheque van 50 euro te besteden bij aankoop van een bruidsboeket bij bloembinderij Rooze en een cheque van 250 euro te besteden bij aankoop van een bruidsjapon bij Susil's bruidsmode.

Mensen die een huwelijksaanzoek tijdens de midzomermarkt willen doen wordt gevraagd om contact op te nemen met het Team Puttense Dagen. Dat kan door een mail te sturen naar puttensedagen@gmail.com.

Meer berichten