Zien bij Wouter en Inge is te vinden aan de Dorpsstraat 28 en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is de winkel van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op www.zienbijwoutereninge.nl.
Zien bij Wouter en Inge is te vinden aan de Dorpsstraat 28 en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is de winkel van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op www.zienbijwoutereninge.nl. (Foto: Eigen foto)

'Zien bij Wouter en Inge' geopend

PUTTEN - Onder het genot van live pianomuziek, een verse smoothie en gebak werd 'Zien bij Wouter en Inge' afgelopen zaterdag feestelijk geopend door Merel (4) en Livia (1.5). De dochters van Wouter en Inge mochten een lint openmaken en daarna konden de aanwezigen de nieuwe winkel rustig bekijken.

"Vijf jaar geleden namen we Sluis Optiek en Optometrie over en we keken naar de mogelijkheden om uit te breiden en te verbouwen. Toen kwam het pand in Dorpsstraat 28 op ons pad. We hebben hier meer ruimte en zagen meer mogelijkheden voor de toekomst", vertelt Inge. Na een verbouwing van enkele weken is de winkel nu volledig ingericht en klaar om cliënten te ontvangen. Wouter en Inge zijn beiden optometrist. "De optometrie gaat in de toekomst steeds belangrijker worden. Er ontstaan steeds meer oogaandoeningen, omdat we ouder worden. Ons werk gaat verder dan het opmeten van ogen. We behandelen ook oogaandoeningen, zoals branderige en droge ogen. Met onze professionele apparatuur kunnen we foto's maken van het netvlies. Hiermee kunnen we preventieve screenings doen. In samenwerking met de huisartsen kunnen mensen met diabetes ook dagelijks bij ons terecht voor deze screening. Daarin onderscheiden we ons van andere opticiens. Mensen kunnen altijd binnenlopen voor een complete screening."

Inge vervolgt: "We hebben wel een nieuw pand maar heel veel blijft ook hetzelfde. We blijven professioneel met oogzorg bezig, waarbij persoonlijke aandacht erg belangrijk is." Inge en Wouter zijn blij met hun nieuwe pand. "Hier hebben we meer mogelijkheden en een betere zichtlocatie. De oogmeetruimte is aanzienlijk vergroot en onze werkplaats is nu in de winkel. Dat was een grote wens. Onze cliënten kunnen meekijken hoe we een bril maken. Door de werkruimte in de winkel kunnen we continue contact houden met onze cliënten. We hebben ook een grote voorraad glazen en kunnen een enkelvoudige bril binnen een uur afleveren. Voor sommige mensen is het heel fijn dat ze hun bril snel hebben. Uiteraard kunnen mensen ook bij ons terecht voor contactlenzen. We hebben de standaard lenzen maar ook speciale lenzen voor de nacht." "Het was afgelopen zaterdag een hele leuke dag en we kregen veel positieve reacties en lieve attenties. In verband met de opening hebben we ook nog een leuke actie. Onze cliënten krijgen tot en met 31 juli een zonnebril op sterkte cadeau bij de aankoop van een complete bril. Die mogen ze zelf houden maar ook cadeau geven aan een ander. Daarnaast krijgen onze cliënten bij een halfjaar pakket contactlenzen een maand gratis daglenzen cadeau. Die zijn handig voor de vakantie."

Meer berichten