Onder toeziend oog van Ben Schuit zetten Nap en Van Winkoop hun handtekening. Foto: Cor ten Velde
Onder toeziend oog van Ben Schuit zetten Nap en Van Winkoop hun handtekening. Foto: Cor ten Velde (Foto: Cor ten Velde)

Geen financiële zorgen voor de avondvierdaagse

PUTTEN - De sponsorcontracten van de Avondvierdaagse 2018 werden afgelopen donderdag ondertekend. De hoofdsponsoren van de Avondvierdaagse werden daarvoor door Teunis van Winkoop gastvrij ontvangen op melkveeboerderij en hondenopvang “Veldhoef” in de buurtschap Gerven in Putten.

Ben Schuit, penningmeester van de avondvierdaagse in Putten, heeft de contracten opgesteld en zag toe hoe twee sponsoren hun handtekening zetten. Namens de Rabobank in Putten was kantoordirecteur Coen Nap aanwezig en Teunis van Winkoop zette zijn handtekening namens Stalinrichtingen en Techniek. Hans Lebbink van Sauna Drôme was verhinderd en zal later tekenen. Na de officiële handeling werd de overeenkomst beklonken met een drankje en een hapje.

De sponsoren zorgen voor een avondvierdaagse zonder financiële zorgen. Het bestuur is daar erg dankbaar voor. De voorbereidingen van de avondvierdaagse zijn in januari al gestart. De vergunning is verkregen en de muziekgezelschappen zijn gecontracteerd. De tekst op de website is geactualiseerd en de nieuwe routes zijn klaar. De speciale avondvierdaagsekrant is in de maak en wordt in mei verspreid. Dit jaar gaat de avondvierdaagse voor de zevenenzestigste keer van start op dinsdag 5 juni. Op de website www.avondvierdaagse-putten.nl kunnen belangstellenden zich vooraf inschrijven en alle informatie lezen.

Meer berichten