Koningsdag wordt weer een feest voor iedereen in Putten !

Koningsdag is “het” feest van Nederland: een dag waarop je even alles van je afzet en in je eigen dorp met je vrienden en familie een zorgeloze feestdag kunt vieren. De Oranjevereniging heeft haar best weer gedaan om een lekker vol programma neer te zetten op het Fontanusplein en het marktplein dat we vandaag "Koningsplein" mogen noemen.

Voor de vroege vogels om 8:15 de reveille en voor de uitslapers om 10:00 uur de opening door de burgemeester, de aubade en de optocht die weer schitterend wordt dit jaar. ’s Middags zijn er weer grote opblaaskussens, schminken, voorstellingen van poppentheater het Apestaartje, ponyrijden, kleedjesmarkt (alles gratis) en de zweefmolen (€ 1,-). Scouting is aanwezig met activiteiten en dorstige kinderen kunnen een gratis pakje sap ophalen bij de kraam van de Oranjevereniging. Vanaf 13:00 uur is er muziek en vanaf 16:00 uur kunt u lekker eten en drinken en genieten van de muziek op het Koningslein dat tot een groot terras verbouwd is ondertussen. Nee, u hoeft niet naar huis te gaan!

Om kwart voor tien vertrekt de lampionoptocht vanaf de Hema (lampionnen kunt u vanaf negen uur nog kopen daar) en de optocht eindigt bij de bibliotheek waar iedereen zich verzamelt voor het knallende schitterende einde: het vuurwerk.

Geen boekje met programma gehad ? Vraag erom bij de VVV of bij de Oranjekraam op 27 april. Of kijk op de website: www.oranjeverenigingputten.nl

Meer berichten