Modeshow tijdens Trendzz. Foto: Erik Rudolfs Fotografie
Modeshow tijdens Trendzz. Foto: Erik Rudolfs Fotografie (Erik Rudolfs Fotografie)

Helemaal hip door dagje Trendzz

PUTTEN - De lente is begonnen en dat is ook te zien in de winkels met prachtige nieuwe kleuren, stijlen en mode. Op zaterdag 7 april tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen.

Bezoekers aan het centrum kunnen zich laten verrassen door de nieuwste mode, make-up, monturen, sieraden, woonaccesoires en nog veel meer. Of doe mee met de workshop Handletteren of een Coffee clinic.

Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en er worden tussen 11.00 uur en 17.00 uur modeshows gehouden. Tijdens Trendzz kunnen bezoekers van alles zien, beleven en doen. Er staan maar liefst acht catwalks in het centrum waar modellen de nieuwste voorjaarsmode showen voor jong tot oud. Laat u inspireren bij Modestal 2.0, NOW fashion, Kids by Mom G5, Van Ganswijk, Miller & Monroe, Nivoos en La Chicana. Ook bij Klein Mode, Sun-Works fashion, Zaba&Zo, ‘tWinkeltje en de Truienwinkel zijn via verrassende presentaties de laatste trends op modegebied te zien.

Schoenwinkel van Boeijen zet de meest trendy schoenen deze dag in het zonnetje en Sluis Optiek & Optometrie heeft een Shop-uit-Shop met de nieuwste collecties monturen en een nieuwe look.

Laat u deze dag lekker verwennen door Visgilde Foppen met een foodpresentatie Poké bowl, een echte smaakexplosie! Bij Wine Adventure kunt u op avontuur door wijnland met doorlopende wijnproeverij. LaCulina geeft doorlopende kookdemonstraties om je vingers bij af te likken.

Ook voor de laatste trends op interieurgebied kunt u op 7 april ook in Putten terecht. Bij HoutTerug geven stylisten advies over hoe je een ROBuuste en unieke sfeer kunt creëren in je eigen huis en tuin. En bij Hoogebeen kunt u de nieuwste trendy woonaccessoires en meubelen bekijken.

Bij DA Verweij en Etos gaan de rode loper uit om u te verwelkomen voor een touch-up met de nieuwe voorjaars make-up.

Houdt de facebookpagina van Winkelcentrum Putten in de gaten voor de exacte tijden en het volledige programma.

Meer berichten