Vorming en Toerusting; Rouw en verlies

Vanavond neemt Arrien van Prooijen- de Jong u mee in een verhaal over ‘Rouw en verlies’. Rouw kan diverse gedaantes aannemen waardoor we niet altijd herkennen dat het om rouw gaat.

Rouw kan ondergronds gaan of een verschijningsvorm kiezen zoals hard werken, er niet over praten, perfectionisme, schuldgevoel. Of de rouw wordt verdoofd door alcohol, nicotine of drugsmedicatie.
Verlies lijden we in vele vormen. Iedereen lijdt verlies. Verlies van werk, gezondheid, een partner, een kind of van een ouder. Elk verlies heeft zijn eigen pijn. Bij elk verlies komen oude verliezen weer boven.

Op deze avond kunt u luisteren naar het verhaal van liefde, hechting en verlies, het verhaal van kwetsbaarheid, schuldgevoel en schaamte, maar vooral naar het verhaal van betekenisvol leven en het vinden van kracht.
Arrien van Prooijen -de Jong is docent aan de Academie Gezondheidzorg van de Christelijke Hogeschool in Ede, Oncologieverpleegkundige en Master Contextuele benadering i.o. en werkzaam als Careconsulent bij de Stichting Care for cancer en contextueel hulpverlener i.o. Ze geeft psychosociale begeleiding thuis, aan mensen met verlies.

Datum: Woensdag 21 maart 2018
Tijdstippen: 20:00-n 22:00 uur
Locatie:Andreaskerk, Voorthuizerstraat 14, 3881 SH Putten
Spreker: Mw. Arrien van Proojen
Kosten: Tijdens de pauze wordt een collecte gehouden
Opgeven bij: Mw. Lily Veen
Telefoon: 0341-352417
E-mailadres: lveen@chello.nl
Mw. Arrien van Proojen

Meer berichten