Naar de stembus

PUTTEN - Kiezers voor de gemeenteraadsverkiezingen kunnen vandaag (21 maart) in Putten bij dertien stembureaus terecht. Neem hiervoor wel de stempas(sen) en een identiteitsbewijs mee. Naast het uitbrengen van een stem voor de gemeenteraadsverkiezingen wordt ook gevraagd te stemmen voor het raadgevend referendum.

Met een ja of een nee kunnen kiezers laten weten hoe ze over de Wet op de Inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 denken. Als een meerderheid van de kiezers tegen is en de opkomst is minstens dertig procent dan moeten de regering en het parlement opnieuw naar deze wet kijken.

Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan vanavond naar de verkiezingsavond in het gemeentehuis vanaf 21.30 uur. Tijdens deze avond worden de voorlopige uitslagen op partijniveau per stembureau bekend gemaakt. De uitslagen zijn live te volgen op een groot scherm. Omdat de uitgebrachte stemmen van alle stembureaus handmatig geteld moeten worden, is niet te bepalen hoe laat de voorlopige uitslag bekend zal zijn.

Meer berichten