Foto: CDA Putten

Column Robert Olthuis (CDA): Stemlokaal of Stem Lokaal

Deze woensdag kunt u uw stem uitbrengen voor een nieuwe gemeenteraad en gaat u dat toch vooral doen. Stem dan op iemand van een lokale partij.

Misschien denkt u: Is het CDA Putten het spoor bijster? Zeker niet, want wie denkt dat het CDA Putten een soort marionet van Arnhem of Den Haag is, die heeft het echt helemaal mis. Wij zijn een 100% lokale partij, geïnspireerd door het Evangelie, met respect voor ieders mening. Waar op zondag de economie een dag rust gegund wordt. Met echte Putters en Puttenaren die actief betrokken zijn in de Puttense samenleving. Werkgevers, werknemers, agrariërs, leraren en vrijwilligers binnen stichtingen, verenigingen en kerken.

Wij kunnen bij lastige of bovenregionale dossiers altijd contact opnemen met een provinciaal statenlid of een tweede kamerlid van het CDA.

Ook heeft het CDA als enige partij een ervaren vrouwelijke lijsttrekker met pit, kandidaten met bestuurlijke ervaring en fris jong talent op hoog verkiesbare plekken.

Wij gaan zuinig om met uw geld, dus bij een duur plan voor het gemeentehuis zonder enig alternatief? Dan stemmen wij inderdaad TEGEN. Een ingrijpende verbouwing van theater Stroud, voor de helft uit zorggeld betaald? Ook dan stemmen wij TEGEN.

Voorstemmers zullen u zeggen dat CDA geen alternatieven geboden heeft en wij zijn inderdaad niet zelf naar een aannemer of architect gegaan. Wij hebben gevraagd om minder luxe of ingrijpende opties of met minder ruimte (ivm veranderende dienstverlening) maar daar is niets mee gedaan.

Dus samenvattend: Stem Lokaal, Stem CDA Putten lijst 3!

Het Puttens Weekblad is niet compleet zonder een column. Iedere week vertelt een Puttense politicus in deze column wat hem of haar bezighoudt.

Deze week is het de beurt aan Robert Olthuis, fractievoorzitter van het CDA.

Als u op deze column wilt reageren, stuur dan een e-mail naar redactie.pwb@persgroep.nl of laat een berichtje achter op www.puttensweekblad.nl.

Meer berichten