Foto: Heineken Nederland

HEINEKEN Nederland reikt Bronzen Tapknop uit aan café de Bosrand

PUTTEN - Café de Bosrand in Putten wint de jaarlijkse Bronzen Tapknop en mag zich één van de beste horecazaken van 2017 uit de regio Midden-Nederland noemen. De Bronzen Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Paul en Miranda de Vries, eigenaren van café de Bosrand, namen de prijs afgelopen week in ontvangst.

Paul en Miranda de Vries zijn bijzonder trots op de prijs en de waardering voor De Bosrand: "Wat een verrassing dat we de Bronzen Tapknop in ontvangst hebben mogen nemen. Het is ongelofelijk dat we nu de derde van onze regio zijn geworden. Ons team heeft hier het hele jaar ontzettend hard voor gewerkt en dan maakt deze prijs ons extra trots!"

De uitreiking van de Bronzen Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Ramon Verseveldt, regiomanager Midden-Nederland: "We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken, Café de Bosrand heeft dit jaar laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Bronzen Tapknop. Een prestatie om trots op te zijn!"

Gouden Tapknop is uitgereikt aan Lieveling in Driebergen en Qwibus in Amersfoort ging naar huis met de Zilveren Tapknop. Daarnaast zijn er dit jaar Gouden Spatels uitgereikt voor de beste nieuwkomer, het beste terras, het beste eetcafé, het beste speciaal biercafé en de beste sportkantine.

Naast de uitreiking van de Bronzen Tapknop wordt ieder jaar de Beste Nieuwkomer met een Gouden Spatel in het zonnetje gezet. Lieveling, nieuw in het Goed Getapt kwaliteitsprogramma, heeft dit jaar naast de Gouden Tapknop ook de prijs voor Beste Nieuwkomer in de regio Midden-Nederland in ontvangst mogen nemen.

Meer berichten

Shopbox