Toilet in El Seibo [Dominicaanse Republiek]
Toilet in El Seibo [Dominicaanse Republiek] (Foto: Seibo Werkgroep)

Opbrengst collecte Seibo Werkgroep € 3866,57

PUTTEN - De Seibo Werkgroep heeft bij de collecte in de Gemeente Putten ruim 3800 euro opgehaald. De tien collectanten slaagden erin om een groot aantal huizen langs te gaan.

Vrijgevigheid

De mooie collecte-opbrengst stemt de werkgroep tevreden. Nagenoeg alle collectanten haalden meer geld op. Mede door de vrijgevigheid van de Puttenaren is de werkgroep in staat om het werk in de Dominicaanse Republiek te doen. Mocht u de collectant hebben gemist, dan kunt u een gift overmaken op rekeningnummer NL 59 ABNA 0519 4807 67 ten name van Seibo Werkgroep te Putten. Giften zijn aftrekbaar (ANBI-status).

Sloppenwijken
De Seibo Werkgroep is een Puttense werkgroep die jaarlijks in de zomer naar El Seibo gaat. Al een aantal jaren worden toiletten gebouwd in de sloppenwijken. Een toilet is voor ons in Nederland zo vanzelfsprekend maar dat geldt niet voor de mensen in de sloppenwijken waarvan er een aantal niet eens een eigen toilet heeft.

Seibo Werkgroep
Meer informatie over de Seibo Werkgroep treft u aan op de website http://seibowerkgroep.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Johan Bos, telefoon 0341-750254 en e-mail johan@seibowerkgroep.nl of Stoffel Bos, telefoon 0341-357011 en e-mail stoffel@seibowerkgroep.nl.

Meer berichten

Shopbox