Btm16 olv Anne de Roos
Btm16 olv Anne de Roos (Foto: eigen foto)

Jazzdansers Orion knallen op Oost Nederlandse Kampioenschappen in Almelo

PUTTEN - Zaterdag 10 februari 2018 stond voor de jazzdansers van Orion het ONK te Almelo op het programma. De groepen Ctm13 en A20+ olv Mariska Willemsen en de Dtm9 en Btm16 jaar olv Anne de Roos lieten een paar prachtige dansen zien.

De Ctm13 had zware concurrentie met maar liefst 6 goede tegenstanders. Met een prachtig puntentotaal van 16.50 wisten zij de 1e plek te bemachtigen.

De Dtm9, die zich vorige week in Harderwijk al wist te plaatsen voor het NK D-categorie op 14 april te Dordrecht, deden het vandaag ook weer goed! Met maar liefst 16.25 punten lieten ze wederom iedereen achter zich en behaalde ook een de 1e plek.

De getalenteerde Btm16 selectie mocht in de middag het spits afbijten. Een prachtige wedstrijddans op muziek van Wibi Soerjadi leverde hen met een puntentotaal van 20.30 de 2e plek op. Op een tiende na van de winnaar belooft dit wat voor de komende wedstrijd die komen gaat.

Aan het einde van de dag was het de beurt aan de A selectie. Al twee keer eerder, in Twello en Harderwijk, wisten zij ook in Almelo de zaal weer stil te krijgen.

Hun tegenstander was de meervoudig Nederlands Kampioen uit Wierden. Maar met de hoogste score van de dag, 23.15 punten, lieten zij deze concurrenten achter zich en behaalde een prachtige 1e plaats.

Tegen 17.30 uur kon de ploeg van jazzdans Orion uit Putten zeer tevreden met 3 Oost Nederlandse Kampioenen huiswaarts gaan.

Een aantal groepen maken zich nu op voor de dance2demo 17 maart ook in Almelo en voor de komende voorronde NK 7 april wederom te Harderwijk.

Meer berichten

Shopbox