Foto: Dv Boslust

Uitslagen T-Rexdartsranking bij dv Boslust

Negende speelavond

PUTTEN - De negende T-Rex Dartsranking is gespeeld met maar liefst 28 darters uit Putten en omgeving. Nadat de poulefase had uitgewezen wie er de winnaarsronde en wie de verliezersronde in mochten, volgde de knock-outfase.

In de winnaarsronde bleven uiteindelijk André Vlijm, Gert Hop , Gert Dekker en Edwin Reijersen over in de strijd voor de finale. Aangezien André Vlijm sterker bleek dan Edwin Reijersen en Gert Hop op overtuigende wijze Gert Dekker aan de kant zette, werd de finale een strijd tussen André Vlijm en Gert Hop. In de zeer spannende finale trok André Vlijm met 3-2 aan het langste eind en maakte zo een einde aan de zegereeks van Gert Hop.

De laatste vier in de verliezersronde waren Mark van de Koot, Maarten Vial, Dennis van de Kamp en Wouterus Blom. Dennis en Mark wonnen beiden vrij gemakkelijk hun halve finales, waarna de finale met 3-0 een prooi werd voor Dennis van de Kamp.

Bookies: Edwin Reyersen 2 x 180, Gert Hop 2 x 180, Rudy Sakkers 180, Bert van Leeuwen 180

Tiende speelavond

Aan de tiende rankingavond deed een recordaantal darters mee; maar liefst 30 man (waaronder een aantal nieuwe leden) kwam naar Boslust om de onderlinge strijd aan te gaan.

De halve finales van de winnaarsronde leverde twee prachtige wedstrijden op: Peter Blom versloeg Peter van Graffijland met 3-1 en Arjan Schuit wist met 3-2 te winnen van Rudy Pieper.

De finale tussen Peter Blom en Arjan Schuit ging om de best of 7 (de eerste die 4 legs weet uit te gooien, is de winnaar) en deze partij werd een ware thriller. Nadat Peter zeer voortvarend van start ging en een voorsprong opbouwde van 3-0, knokte Arjan zich terug naar 3-3. In de beslissende leg liet Peter zien vandaag de sterkste te zijn en werd de terechte winnaar van deze rankingavond.

De verliezersronde werd gewonnen door Gijsbert van de Brink die bij de laatste vier net iets sterker bleek dan Bert Meiling en in de finale André Vlijm met 3-2 terugverwees naar de tweede plaats.

Bookies: Arjan Schuit 2 x 180, Gert Hop, Peter Blom, Wouter Luitjes, André Vlijm, Peter van Graffijland (allen 1 x 180). Ferry Sandvoort gooide een finish van 104.

Meer berichten