Triton beloont zichzelf niet in gelijkopgaande wedstrijd

PUTTEN - Na het zo succesvolle jaar 2017 voor de mannen van Triton stond dit weekend de eerste wedstrijd van 2018 op het programma. De laatste drie wedstijden waren winnend afgesloten en de heren van Triton wilden deze serie in 2018 vervolgen. De tegenstander was Thetis uit Bemmel. Thetis staat op een achtste plek maar heeft wel drie wedstrijden minder gespeeld.

De wedstrijd startte niet zoals Triton wilde, al snel kregen ze twee man minder wat resulteerde in een doelpunt van Thetis. Hierna volgden vele kansen over en weer. Uit een van deze aanvallen moest Thetis aan de noodrem trekken, wat resulteerde in een strafworp. Deze werd benut door Antoine Sanders. Triton nam het heft in handen, Stefan Boers wist Triton op voorsprong te zetten maar door twee afstandsschoten van Thetis was het Thetis dat de eerste periode winnend afsloot.

De tweede periode startte met een goede interceptie aan Triton kant wat resulteerde in een strafworp. Antoine Sanders wist ook deze strafworp te benutten. Hierna werd het een periode met veel zwemmen. Triton kreeg de kansen maar wist deze niet te benutten en Thetis stuitte steeds op de goed georganiseerde verdediging. Aan het einde van de periode wist Triton toch nog een kans te benutten. Het was Eelco Bakker die uit een mooie aanval Triton op voorsprong zette.

De derde periode bleef gelijk opgaan. Thetis wist de stand weer gelijk te trekken. Daarna was het wederom Antoine Sanders die met een mooi schot Triton op voorsprong zette. Er volgden twee man minder situaties die Triton wist te doorstaan maar uit een afstandsschot kon Thetis toch nog langszij komen.

In de vierde periode was er nog geen man over boord. Verdedigend lag Triton goed en als de kansen worden afgemaakt die ze de hele wedstrijd al krijgen, was er niets aan de hand. Thetis wist nu wel op voorsprong te komen door een man meer af te maken maar het was daarna Triton dat drie doelpunten op rij maakte. Geelco Koetsier, Erik Westerbroek en Antoine Sanders gaven Triton wat meer lucht. Met nog anderhalve minuut te spelen moest Triton ervoor zorgen dat er minstens een aanval van Thetis werd afgeslagen. De eerste mogelijkheid lukte dit niet en Thetis wist de stand te verkleinen tot een doelpunt. Triton kreeg daarna zelf nog een man meer en deze werd afgemaakt wat resulteerde in een voorsprong van twee doelpunten. De winst leek binnen maar het lukte Thetis toch nog om in de laatste halve minuut twee doelpunten te maken. Dit resulteerde in een 9-9 eindstand.

Meer berichten