Meeuwen
Meeuwen (Foto: De Meeuwen A3 in de nieuwe gesponsorde shirts van Knevel)

Een lekkere combinatie: De Meeuwen A3 en Banketbakkerij Knevel

PUTTEN - Binnen Sponsorcollectief De Meeuwen beginnen we 2018, waarmee we in 2017 geëindigd zijn, namelijk uitbreiding van het sponsorcollectief met nieuwe shirtsponsors voor de diverse teams binnen KV De Meeuwen!

Trots en blij staat de A3 in de schijnwerpers, met de nieuwe shirtsponsor Banketbakkerij Knevel. De spelers en speelsters van de A3 zijn blij met de fantastische kleding en de promotie die ze in de komende periode mogen maken voor Banketbakkerij Knevel. Naast de shirtsponsoring is Knevel al jaren verbonden aan KV De Meeuwen. Per jaar genieten diverse teams van de kampioenstaarten van Knevel, maar ook de jaarlijkse oliebollen zijn elk jaar weer een succes. Na het vele sporten is het lekker om even te genieten van deze producten.

De introductie van Banketbakkerij Knevel is het startsein om in 2018 verschillende nieuwe sponsors te verwelkomen. In de komende weken zullen er nog diverse nieuwe sponsors voor diverse teams worden geintroduceerd. Hier is het Sponsorcollectief De Meeuwen heel erg blij mee. Het is een perfecte combinatie van promotie van de diverse bedrijven, maar ook veel blijde en trotse gezichten binnen de teams.

Meer berichten